ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΟΧ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
ΜΠΟΤΣΑΡΗ 8, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ “ΦΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ” 2011

Με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία της Εκκλησίας θα πραγματοποιηθούν και εφέτος οι Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις “ΦΙΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ”, που ίδρυσε πριν από 24 χρόνια με Απόφασή της η περί τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Ανδρέα Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας και έκτοτε λειτουργούν ανελλιπώς με επιτυχία.
Θα λειτουργήσουν δύο κατασκηνωτικές Περίοδοι για νέους και νέες αντιστοίχως, ηλικίας 12-16 ετών. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, αφού τα έξοδα λειτουργίας καλύπτει εξ ολοκλήρου ο “Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου”, Νεαπόλεως (Πειραιώς).
Οι Κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν, όπως πάντα, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ιερού Ησυχαστηρίου Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, σε μιά θαυμάσια τοποθεσία στην Οινόη, Βιλλίων Αττικής.
Οι γονείς ή κηδεμόνες των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στις κατά τόπους Ενορίες της Εκκλησίας μας ή στα τηλέφωνα 2104971882 και 6976592467.
Η αναχώρηση για την μετάβαση στο χώρο των Κατασκηνώσεων( όπως και η επιστροφή) γίνεται με πούλμαν, από το Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας μας στο Περιστέρι, τις προσδιορισμένες ημέρες στις 12 το μεσημέρι.
Προσκαλούνται οι νέοι και οι νέες της Εκκλησίας μας να συμμετάσχουν για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες και να ωφεληθούν πολλαπλώς, οι Κληρικοί δε και οι γονείς να τους παρακινήσουν για να συμμετάσχουν επωφελούμενοι από την σπουδαία και πρότυπη αυτή προσφορά της Εκκλησίας μας.

Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος (αγοριών): Πέμπτη 14 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου 2011
Β΄ Κατασκηνωτική Περίοδος (κοριτσιών): Παρασκευή 22 Ιουλίου έως 30 Ιουλίου 2011.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: