ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

ΗΠΑ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΣΙΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011


Κάποιος μου είπε κάποτε: «Ω εσείς οι συνωμοσιολόγοι, σας αρέσει να ανακατεύετε τους ανθρώπους». Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω, ότι απολαμβάνω να «ανακατεύω» τους ανθρώπους αν αυτό είναι ένα κίνητρο για κάποιον να ξυπνήσει και να δει τα τείχη που τον περικλείουν ασφυκτικά, ώστε να έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι πριν να είναι αργά.
Για χρόνια τώρα, έχουν ακουστεί ένα σωρό φήμες σχετικά με την Εθνική Ταυτότητα, (Σχ. ΚΟ: Κάρτα του Πολίτη το λέμε εμείς) γνωστή ως ‘REAL ID ACT’, αλλά πρέπει να σας πω φίλοι μου, ότι δεν είναι καθόλου φήμες, είναι γεγονός. Και το γεγονός αυτό γίνεται πραγματικότητα το Μάιο του 2011. Έτσι δώστε προσοχή σε αυτό που θέλω να σας δείξω.

Τι πράγματι ετοιμάζει η κυβέρνηση
Για να δούμε αυτό που η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ότι στην πραγματικότητα θα έχει η νέα Κάρτα, άλλωστε η αλήθεια είναι συνήθως πιο παράξενη από την επιστημονική φαντασία έτσι κι αλλιώς. 
Το παρακάτω είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησηςwww.gpo.gov, και είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Πρώτα από όλα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) αποφάσισε ότι οι νέες κάρτες θα είναι WHTI Compliant. Αυτός είναι ένας ορισμός του τι πάει να πει αυτό:
"WHTI είναι το ακρωνύμιο για την ‘Western Hemisphere Travel Initiative’, το ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την εφαρμογή της σύστασης της 9/11 Επιτροπής και του Κογκρέσου που απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες, πολίτες των ΗΠΑ και αλλοδαπούς, να παρουσιάζουν το διαβατήριό τους ή κάποιο άλλο εγκεκριμένο έγγραφο που θα καθορίζει την ταυτότητα του κατόχου και την εθνικότητά του, για να εισέρχονται ή να επανέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα Υπουργεία Εσωτερικής Ασφάλειας και Εσωτερικών έχουν εφαρμόσει το πρόγραμμα WHTI σε φάσεις, αρχίζοντας με τα αεροπορικά ταξίδια, όπως στις 23 Ιανουαρίου 2007, και σε ταξίδια σε γη και θάλασσα, από την 1 Ιουνίου, 2009. Περιοχές που υπάγονται στο WHTI (από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών) είναι ο Καναδάς, το Μεξικό, οι Βερμούδες, και τα 17 κράτη της Καραϊβικής (Ανγκουίλα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αρούμπα, Μπαχάμες, Βερμούδες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Νήσοι Καϋμάν, Ντομίνικα, Δομινικανή Δημοκρατία , Γρενάδα, Τζαμάικα (εκτός από επιχειρηματικά ταξίδια), Μοντσερράτ, Ολλανδικές Αντίλλες, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, και Τερκς και Κάικος) " πηγή: Semp.

Δεν υπάρχουν σχόλια: